به گزارش دامپزشک نیوز- وحید قدس رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه این طرح به منظور تامین افزایش سلامت روزه داران در ماه مبارک رمضان آغاز شده و تا پایان این ماه ادامه دارد گفت: در این طرح ۱۹ اکیپ از دامپزشکی استان در دو نوبت صبح و عصر کار بازرسی از واحدها را بر عهده دارند.
او افزود: در ماه مبارک رمضان سال گذشته بیش از ۱۳۰۰ بازرسی از واحدهای گوشتی و پروئتینی در سطح استان سمنان انجام شده و طبق برنامه این بازرسیها از لحاظ کمی و کیفی در ماه رمضان امسال افزایش خواهد یافت.
مهدی حقیان فر رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سمنان گفت: در این طرح از همه واحدهای پروتئینی، قصابی، فروشگاه ها، کشتارگاهها انجام خواهد شد و موارد مختلفی نظیر عرضه گوشت بدون تاریخ، و بدون مهر سازمان دامپزشکی و … تخلف محسوب خواهد شد.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/