به گزارش دامپزشک نیوز- فراشه مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک تصریح کرد: با بررسی های انجام شده ازنظربیماری سل بر روی دامهای شهرستان تا کنون مورد مثبتی تشخیص داده نشده است تمامی اقدامات بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشکی در جهت ریشه کنی بیماریهای مشترک بین انسان و دام بوده ، این فعالیتهای حیاتی باعث جلوگیری ازوارد امدن خسارات اقتصادی به جمعیت دامی و سلامت بهداشت عمومی جامعه شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک افزود: در راستای فعالیتهای حیاتی و پیشگیرانه علیه بیماریهای خطرناک مشترک بین انسان و دام تمامی مجتمع های گاوداری و همچنین گاوداریهای صنعتی و نیمه صنعتی و بخشی از گاوداری های سنتی شهرستان برابر برنامه پیش بینی سالانه در خصوص بیماری سل و بروسلوز مورد تست و آزمایش قرار میگیرند.
فراشه خاطرنشان کرد: با انجام این فعالیتها علاوه بر حفظ سلامت دامها باعث جلوگیری از بروز بیماریهای مشترک در جمعیت انسانی می شود.
منبع: ایانا
انتهای پیام/