به گزارش دامپزشک نیوز-کاظم خاوازی در یک برنامه رادیویی از تشکیل ستاد فنی کرونا برای کاهش خسارات فعالان عرصه کشاورزی، احیای مرغ لاین، خود اتکایی در بذور برخی صیفی جات و راه اندازی سیستم یکپارچه بخش کشاورزی خبر داد.
وزیر جهاد کشاورزی در بخشی از این برنامه گفت: با توجه به اینکه براساس پیش بینی ها کرونا ممکن است یک سالی در کشور باشد، ستاد فنی کرونا را در خصوص صادرات و موضوعات مربوطه را تشکیل خواهیم داد که با عضویت مدیرعامل بانک کشاورزی، سازمان تعاون روستایی و بخش های حمایتی مانند صندوق حمایت از بخش کشاورزی همراه خواهد بود و همه بخش های سیاست گذار و منابع مالی وزارت خانه را در این ستاد جمعبندی خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه باید با اتحادیهها و اصناف نشست داشته باشیم و تمام تلاشمان را بکنیم که تولید و کشاورزان کمتر صدمه ببیند، اظهار کرد: با این همکاری مشترک با اصناف و اتحادیه ها، می توانیم منابع حمایتیمان را به سمتی ببریم که در بخش های کشاورزی، صنعت دام، طیور اتفاقی رخ ندهد.
خاوازی در ادامه گفت: روز شنبه یا یکشنبه نیز خبرهای خوبی را در خصوص واکسن منتشر خواهیم کرد. موسسه واکسن و سرم سازی رازی زیر نظر وزارت جهاد کشاورزی است و کارهای ارزنده ای در زمینه واکسن شده و خبرهای خوبی برای مردم داریم.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چه برنامه هایی در حوزه فرآوری و صنایع تبدیلی دارید، تصریح کرد: یکی از مواردی که از آن غفلت کردیم، صنایع تبدیلی و بسته بندی است. شناسایی حلقه های تاثیر گذار در این بخش از برنامه هایی است که در دستور کار قراردادیم و فعالسازی آن نیز با جدیت دنبال خواهد شد.
منبع: برنا
انتهای پیام/