رصد و پایش بهداشت شیر از محل تولید تا ایستگاه‌های جمع آوری

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: دامپزشکی وظیفه رصد و پایش بهداشت شیر از محل تولید تا ایستگاه‌های جمع آوری شیر خام دامی را به عهده دارد.

0

به گزارش دامپزشک نیوز- حسین صالحی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: ارتقای کیفیت و کمیت شیر خام دامی از سوی سازمان جهادکشاورزی در کنار رصد و پایش بهداشتی آن (از محل تولید تا ایستگاه‌های جمع‌آوری) با کمک دامپزشکی انجام می‌شود.

او افزود: به دنبال رصد و پایش مباحث بهداشتی شیر خام دامی از سوی دامپزشکی، مشکلات احتمالی کمیت و کیفیت شیر خام دامی به مراجع ذیصلاح (سازمان جهادکشاورزی) منعکس می‌شوند.

صالحی اضافه کرد: اماکن دامی تولید کننده شیر خام دامی تحت رصد و پایش دوره‌ای بهداشتی دامپزشکی قرار دارند و در ایستگاه‌های جمع‌آوری شیر خام دامی نیز، مسئول فنی بهداشتی (دکتر دامپزشک) آزمایش‌های لازم را انجام داده و شیر‌های مورد تأیید را تحویل می‌گیرند.

او ادامه داد: ارتقای کمیت و کیفیت شیر خام دامی (اصلاح نژاد دام، تغذیۀ مناسب دام، عملیات شیردوشی مناسب و جمع آوری و نگهداری مناسب شیر خام دامی) با تلاش کارشناسان بخش‌های مربوطه در سازمان جهاد کشاورزی (بخش اصلاح نژاد، معاونت بهبود تولیدات دامی، مرکز تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی) تحقق می‌یابد.

صالحی گفت: بحث آموزش بهره برداران در این خصوص نیز بر عهده مدیریت ترویج و آموزش سازمان جهاد کشاورزی است.

او افزود: رصد و پایش کیفیت شیر دامی مصرف انسانی (از مرحله دریافت در کارخانجات فرآوری لبنی تا مراکز عرضه) از سوی کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و با قوانین وزارت بهداشت و درمان، مدیریت می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/