کشف بیش از ۶۰۰ کیلوگرم بال و کتف مرغ آلوده

رییس اداره دامپزشکی شهرستان ساوحبلاغ اعلام کرد: کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی این اداره در یکی از شرکت های تولیدی این شهرستان بیش از ۶۰۰ کیلوگرم بال و کتف آلوده به سالمونلا کشف کردند.

0

به گزارش دامپزشک نیوز_ «فردین حسین زاده » رییس اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ، گفت: این مقدار بال و کتف مرغ آلوده در یکی از شرکت های تولیدی شهرستان توسط کارشناسان دامپزشکی نمونه برداری شد و پس از اعلام نتایج آزمایشگاه، آلودگی این بال و کتف های کشف شده به سالمونلا محرز شد که این محموله مطابق دستورالعمل های مدون سازمان دامپزشکی کل کشور و تحت نظارت دقیق کارشناسان دامپزشکی ساوجبلاغ، به منظور معدوم سازی به تبدیل ضایعات کشتارگاه منتقل شد.

وی تصریح کرد: باکتری سالمونلا از جمله عوامل مهم در مسمومیت های غذایی برای انسان است و از طریق غذای آلوده می تواند وارد دستگاه گوارش شده و فرد را درگیر مشکلات گوارشی مزمن می‌کند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/