به گزارش دامپزشک نیوز_ «علی اکبر حدادزاده» ضمن اشاره به مشترک نبودن بیماری کرونا بین انسان و دام، تصریح کرد: تمام فراورده های خام دامی از جمله گوشت سفید، قرمز و تخم مرغ عاری از این بیماری است، ضمن این که تمام مراکز تولید از جمله کشتارگاهها و واحدهای بسته بندی تحت نظارت کامل مسئولین فنی بهداشتی است که علاوه بر کنترل سلامت محصول، سلامت کارکنان این واحدها نیز به طور روزانه رصد میشود تا امکان انتقال آلودگی فراورده های تولیدی به عوامل بیماری زا به صفر برسد.
این مسئول با تاکید بر آن که مراکز مجاز تحت نظر دامپزشکی بهترین مکان جهت تهیه فراوردههای خام دامی است، به شهروندان توصیه کرد: برای تهیه محصولات مورد نیاز خود به این مراکز مراجعه و ترجیحا محصولات بسته بندی شده را تهیه کنند.
حدادزاده در پایان با اشاره با تأثیر طبخ کامل فراورده های خام دامی در از بین بردن عوامل بیماری زای احتمالی موجود در گوشت، گفت: شهروندان به منظور حفظ سلامت خود باید از مصرف محصولات نیم پز و خام صرف نظر کنند.
منبع: روابط عمومی دامپزشکی یزد
انتهای پیام/