کشف و معدوم سازی ۴۰۰ کیلوگرم مرغ تاریخ مصرف گذشته در یاسوج

علی روئین ‌تن ، رئیس دامپزشکی بویراحمد از کشف و ضبط ۴۰۰ کیلوگرم مرغ تاریخ مصرف گذشته که در حال آماده سازی برای بسته بندی مجدد بود در یاسوج خبر داد.

0

به گزارش دامپزشک نیوز_ علی روئین ‌تن  گفت: کارشناس دامپزشکی بویراحمد در حین انجام وظیفه و بررسی‌های کارشناسی با توهین و هتک حرمت عامل توزیع مرغ و مالک محموله در محل مواجه و در ادامه توسط این فرد مورد ضرب و شتم قرار گرفت تا جایی که منجر به دخالت پلیس شد و این درگیری با ورود پلیس به محل خاتمه یافت.

وی ادامه داد: کنترل بهداشتی فرآورده‌های خام دامی جز رسالت‌های اصلی دامپزشکی بوده و در حال حاضر با توجه به  شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مراکز عرضه، تشدید اقدامات بهداشتی و ضوابط قرنطینه‌ای و امنیت زیستی ضروری است.

روئین ‌تن تاکید کرد: این قبیل اقدامات، کوچکترین خدشه‌ای در انجام وظایف محوله و خدمت رسانی به مردم ایجاد نکرده و ما را در این مسیر مصمم خواهد کرد.

کهگیلویه وبویراحمد دارای ۳ باب کشتارگاه صنعتی طیور با ظرفیت ۶ هزار قطعه کشتار روزانه است و این کشتارگاه ها، تحت نظارت‌ بهداشتی و شرعی اداره کل دامپزشکی استان مشغول فعالیت هستند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/